Nano Ceramic Protect® Plastik


Nano Ceramic Protect® Plastic

Keramisk plastik og gummibeskyttelse
Nano Ceramic Protect® Plastic er et produkt af høj kvalitet, som finder anvendelse ved vedligeholdelse af bilelementer fremstillet af gummi eller plast. Den keramiske belægning, der dannes på en overflade af beskyttede komponenter, virker som et specifikt dække fra en negativ påvirkning af eksterne faktorer.
Takket være den innovative produktionsproces, der er baseret på en nanoteknologi, beskytter Nano Ceramic Protect® Plastic effektivt overfladen mod holdbare urenheder, falme, mekaniske skader eller UV-stråling. En ordentlig bevarelse sikrer også en langvarig beskyttelse af farve, holdbarhed og modstandsdygtighed på vand og vil helt sikkert lette rengøringsprocessen i tandkøds- og plastdele i en bil.

Produktet kan bruges til elementer fremstillet af gummi og plast, der placeres både inde og uden for en bil. Derudover viser Nano Ceramic Protect® Plastic som pakninger og dæk beskyttelse, hvilket giver dem maksimal beskyttelse mod en degeneration under påvirkning af skadelige eksterne faktorer.

FORDELE
√ Plastbevarelse,
√ Modstandsdygtighed ved lave temperaturer
√ Keramisk beskyttelse dækker baseret på en nanoteknologi,
√ Perfekt hydrofobicitet (vandmolekyler afstødning)
√ Høj holdbarhed på vand,
√ Bedre modstandsdæk af dæk,
√ Nem at holde plastik (urenheder holder sig ikke til dækningen)
√ Beskyttelse mod miljømæssige faktorer påvirker.

 

Køb her