Om os

 

 

Designet kun til professionelle


Nano Ceramic Protect®  og dets produktionsselskab, Nano Formula, moderniserer overfladebeskyttelsesmarkedet med sit højteknologiske produktsortiment.
 I mange år har virksomheden arbejdet med multifunktionel overfladebeskyttelse, hvis præstationer og kvalitet ikke kompromitteres, når de anvendes på forskellige industrielle overflader og materiale.
Den unikke af Nano Ceramic Protect®  er den banebrydende teknologi, der anvendes baseret på keramiske molekylære 3D forbindelser (nanoceramics).

Produktets sammensætning består af en internationalt patenteret formel,  forskning og testning præsenteres på markedet som den mest udviklede og fremtidssikkerte inden for sin kategori.

Hele Nano Ceramic Protect®  produktsortimentet indeholder SiO2.

Nano Ceramic Protect®  9H COATING er blevet testet af ILAC MRA, verdens førende inspektions-, verifikations- og certificeringsenhed. De højest mulige resultater blev opnået inden for hver test, for hvilken produkterne blev udsat. Intet lignende produkt tilpasset bilindustrien er endnu blevet officielt testet.

 

Baseret på nanoteknologi


Udtrykket nanoteknologi handler om at studere, manipulere og bygge materialet på et atomniveau, hvor objektets tykkelse ligger i området fra 1 til 100 nanometer.

Med denne tilgang kan du designe specialfunktioner og funktionalitet med maksimal effekt, såsom hårdhed, modstandsdygtighed over for varme og minimal friktion.

 

Hvad er unikt ved Nano Ceramic Protect® ?


Super hydrofobisk
Ekstremt glansgivende – fantastiske farver
Modstandsdygtig overfor kemikaler
Modstandsdygtig overfor rust og korrosion
Modstandsdygtig mod varme                                                                                                 
Anti-Graffiti effekt
UV beskyttelse
Permanent beskyttelse
Hårdhed over 9H (certificeret!)
Førende i verden

 

 

 Nano Ceramic Protect®  er tilgængeligt i 80 lande og har mere end 3000 certificerede klargøringscentre. Det betyder at Nano Ceramic Protect®  hurtigt er blevet et produkt, den seriøse klargøringsmand vælger at bruge og repræsentere. Nano Ceramic Protect®  har i mange år skabt industrielle beskyttelsesprodukter til alle typer materialer og overflade, og udviklingen fortsætter, hvilket løbende sikrer os de bedste produkter på markedet!